ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Τα διαμερίσματα «ANTHΙ», που φέρουν το όνομα ενός από τα μέλη της οικογένειας μας, της Ανθής Κοντεκά, είναι κτισμένα σε μια έκταση 4000 m². Ο χώρος αυτός πριν κτιστούν τα διαμερίσματα ήταν ελαιώνας έτσι τώρα το ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο από μεγάλα ελαιόδεντρα.

Στην ευρύτερη περιοχή, εκτός των τουριστικών καταλυμάτων υπάρχουν πολλά ελαιόδεντρα και πορτοκαλιές που σε συνδυασμό με τις πυκνές καλαμιές δημιουργούν ένα ιδιαίτερο τοπίο ενώ ο κεντρικός δρόμος, προς τα νότια, είναι σε αρκετή απόσταση ώστε η φασαρία του να μη διαταράσσει την ησυχία.

Εάν το ζητούμενο στις διακοπές σας είναι η απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση τότε η ήσυχη, καταπράσινη τοποθεσία, τα καλοδιατηρημένα διαμερίσματα, ο άνετος χώρος της πισίνας, του εστιατόριου και του pool bar με τους μεγάλους φοίνικες σε συνδυασμό με τη φιλοξενία της οικογένειας μας, σας εγγυώνται ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Το «ANTHI» είναι ιδανικό και για οικογένειες, γιατί διαθέτει μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και παιδική πισίνα 16 m².

Τα διαμερίσματα είναι προσανατολισμένα απο νότια προς βόρεια, με μπαλκόνια προς τη θάλασσα, με αποτέλεσμα να αερίζονται και να λιάζονται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ανατολή του ήλιου από το ακρωτήρι Χανίων με ένα φλιτζάνι καφέ και η δύση από το ακρωτήρι Σπάθα με ένα ποτήρι κρασί θα είναι στιγμές που θα τις αναπολείτε τις κρύες χειμωνιάτικες νύκτες.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου βρίσκεται δίπλα και διαθέτει μεγάλη ποικιλία πιάτων για την οποίο επιμελείται η ίδια η οικογένεια. Στο χωριό θα βρείτε παντοπωλεία, εστιατόρια και το φούρνο του χωριού ο οποίος ανήκει στην οικογένεια μας από το 1940 - εκεί θα βρείτε φρέσκα άρτο-γλυκίσματα καθημερινά. Όσοι απο τους φιλοξενούμενούς μας επιθυμούν πιο έντονη νυκτερινή ζωή και διασκέδαση ο Πλατανιάς και τα Χανιά είναι κοντά, στα 3 χλμ και 14 χλμ αντίστοιχα προς τα ανατολικά.